Ahmet Yılmaz’ın acı günü!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın yakın fotoğrafçısı Ahmet Yılmaz’ın babaannesi vefat etti.

Ahmet Yılmaz’ın acı günü!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın yakın fotoğrafçısı Ahmet Yılmaz’ın babaannesi Zeliha Yılmaz, 100 yaşında vefat etti.

Bir süredir yaşlılığa bağlı sağlık sorunları yaşayan Zeliha Yılmaz, sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesinin, ikindi namazının ardından Yeni Asri Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Yılmaz ailesinin taziyeleri ise 3 Şubat Salı günü Karaköprü ilçesinde bulunan Yasin Arıcı Taziye Evi’nde kabul edeceği öğrenildi.

İpekyol Medya Grubu ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet; başta meslektaşımız Ahmet Yılmaz olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Ahmet Yılmaz’ın acı günü!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.